Pagina primului distribuitor independent
din România
 

ANTI-PARASITE

Ajutorul perfect împotriva paraziţilor


 • reduce spasmele intestinale

 • creşte apetitul (pofta de mâncare )

 • echilibrează microflora intestinală

 • curăţă organismul de paraziţi

 • ajută în vindecarea bolilor dermatologice
 • Preţuri actuale şi comenzi:
  Accesaţi pagina oficială Starlife
  Doză propusă
  Se recomandă folosirea ca supliment nutritiv vegetal. Fără prescripţia medicului, doza zilnică este de 3 capsule în timpul micului dejun şi 2 capsule în timpul cinei. După 25 de zile de tratament se recomandă 5 zile suspendarea folosirii produsului.Pentru prevenţie se recomandă 1-2 capsule în timpul micului dejun. Folosirea produsului înpreună cu Fiber Star şi Multi Star măreşte efectul produsului.


  Conţinut (60 tablete)
  Sâmbure de dovleac, usturoi, coajă de nucă neagră, extract din sâmbure de grapefruit, mugur de cuişoare, extract din sâmbure de lămîi, rădăcină de ghimbir, sâmbure de aloe, papaya, fructe de smochină, concentrat de afin, fruct de Pomum Granatum,coajă de Juglans cinerea, Pau d'arco, floare de trifoi roşu, frunză de olivă, rădăcină de gention, partea superioară din Hyssopus officinalis , frunze de Mentha x piperita, sămbure de Foenuculum vulgare


  Produsul este eficient în lupta împotriva paraziţilor. Componenţii naturali inhibă micoza, împiedică reproducerea paraziţilor, a bacteriilor şi virusilor. Pe lângă acestea are efect detoxificant şi antioxidant.

  * Preţ posibil la comenzi de minim 180,6 Ron

  ANIMAL STAR APPLE CIDER VINEGAR

  #1100/24
  © Toate drepturile rezervate