Pagina primului distribuitor independent
din România
 


Curs de electroacupunctură după Voll (EAV)Pentru toţi cei interesaţi de o metodă mai puţin cunoscută în România pentru determinarea deficienţelor funcţionale a organelor şi a întregului organism se organizează un curs de Electroacupunctură după Voll (EAV) bazată pe aparatul Diadens DT. Cursul prezintă interes deasemenea pentru toţi cei ce se ocupă de tratamente naturiste/alternative .
Data şi locaţia preconizată a cursului: în funcţie de interes.

Lector: Dr. Karsay Ida-Ghita (medic specialist medicină generală cu competenţe de acupunctură şi homeopatie + diplome de electroacupuntură dobândite la Institutul Yamamoto din Budapesta şi la Asociaţia Maghiară de Terapii Complementare)

Diplomă eliberată de Anatecor.

Număr maxim de cursanţi: 25. Număr minim obligatoriu de cursanţi: 20.

Tematică:
1 Introducere
2 Puncte EAV şi descrierea lor
3 Technica testării
4 Testarea compatibilităţii cu medicamente, tratamente naturiste sau homeopate
5 Demonstraţie practică
6 Exerciţii între cursanţi


Competenţe dobândite: Cursanţii vor învăţa ce înseamnă metoda Voll, vor face cunoştinţă cu meridianele şi punctele folosite şi vor învăţa technica de testare.

Continuare: cursuri avansate (evaluare detaliată pe meridiane, alergii, toxine, etc.) în funcţie de interes cu participarea domnului Prof. Ridegh Sándor.

Preţ: 300 Ron

Suport de curs: se va putea procura după curs.

înscrieri şi informaţii legate de curs: 0745968690/0744920929

Electroacupunctura după Voll - prezentare pe scurt:

Electropuntura, ca metodă de diagnostic şi terapie, a fost elaborată de medicul german Reinhold Voll în anii cincizeci. În prezent este foarte des utilizată de medici de diverse specialităţi, inclusiv de medicii agenţiilor aerospaţiale. La baza concepţiei Voll se află noţiuni ale acupuncturii clasice orientale, folosindu-se de interacţiunea demonstrată dintre punctele biologic active, folosite pentru diagnostic, şi organele concrete.
Permite:
- Evaluarea rapidă a stării funcţionale al oricărui organ.
- Efectuarea unui diagnostic preventiv.
- Stabilirea, pe baza analizei, a criteriilor obiective al diagnosticului complet.
- Determinarea compatibilităţii şi dozajului suplimentelor nutritive sau medicamentelor fără administrare, datorită posibilităţii de "testare a suplimentelor" imediat dupa examinare şi stabilirea diagnosticului.

Mod de folosinţă pentru teste Voll:

O electrodă internă şi două electrode externe se folosesc pentru investigarea stării organismului şi pentru testare.
Diagnostica Voll se poate executa aplicând una dintre electrodele externe pe puncte specifice reprezentând meridianele energetice aferente unor organe sau sisteme. Aceste puncte sunt bine cunoscute deja celor care se pricep la acupunctură, se află pe picioare şi mâini şi există hărţi care le reprezintă.
Valorile măsurate în aceste puncte vor descrie starea curentă a organelor testate. Aceste valori pot fi modificate adăugând la electroda din cupru suplimente nutritive, modificarea reprezentând efectul pozitiv sau negativ al acelui supliment asupra organului/persoanei.
În acest fel se poate recomanda clientului cu cea mai mare eficienţă.

A doua electrodă se foloseşte în diagnosticarea punctelor din ureche. Electroda internă permite o testare şi terapie mai îndelungată.

  Meridianele de pe mâini
  Meridianele de pe picioare

© Toate drepturile rezervate