Pagina primului distribuitor independent
din România
 

Termeni şi condiţii


Recomandăm citirea atentă a acestori termeni şi condiţii pentru a evita eventualele neplăceri ce derivă din necunoaşterea lor.

Avertisment

Toate informaţiile conţinute de acest site au un caracter pur informativ şi nu se pot substitui sfaturilor sau prescripţiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.
Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.
Citiţi cu atenţie tot prospectul care însoţeşte produsul cumpărat, şi abia după aceea treceţi la folosirea lui.
Pentru orice problemă de sănătate, adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră.
str-berg.ro nu poate fi făcută responsabilă de folosirea incorectă a produselor.
Descrierile produselor conţinute în site sunt preluate de la furnizorii noştri. De aceea, str-berg.ro nu îşi asumă răspunderea pentru aceste descrieri.
De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu un titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Informaţiile şi sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către celelalte organisme abilitate şi nu au intenţia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

Copyright

Întregul conţinut al site-ului este proiectat prin legislaţia română şi internaţională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este str-berg.ro. Aveţi permisiunea de a printa sau descărca secţiuni de materiale din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea fără acordul str-berg.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Linkuri

str-berg.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
Pagina pe care vă aflaţi nu este pagina oficială a firmei Starlife. Informaţiile de pe acest site sunt traduceri ale celor de pe paginile oficiale ale firmei. Eventualele greşeli de traducere nu se pot inputa nici firmei Starlife şi nici proprietarilor acestui site.
Veţi găsi paginile oficiale ale firmei în secţiunea Linkuri.

Responsabilitate

str-berg.ro nu garantează existanţa în stoc a tuturor produselor prezentate. Este posibil ca anumite produse să nu mai existe în oferta curentă a furnizorului, de aceea str-berg.ro îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă. În cazul plăţii în avans banii vor fi returnaţi clientului. Valoarea maximă a obligaţiilor str-berg.ro faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de str-berg.ro de la acest client. După expedierea produselor, str-berg.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel.

Garanţia produselor

Calitatea produselor Starlife sunt garantate de firma Starlife tuturor reprezentanţilor firmei. Aceştia (astfel şi proprietarul str-berg.ro), la rândul lor, au obligaţia să asigure satisfacţie deplină cumpărătorilor.
str-berg.ro nu îşi asumă nici un fel de răspundere din momentul în care produsele cerute au fost livrate către cumpărător.

Taxe suplimentare

Preţul total al produselor este dat de suma dintre preţul produsului şi cheltuielile de expediţie.
str-berg.ro nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

Confidenţialitate

Toate datele furnizate de dumneavoastră sunt strict confidenţiale şi nu vor fi transmise nici unor terţe persoane. str-berg.ro nu încurajează spam-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Informaţiile despre dumneavoastră pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor str-berg.ro şi ale distribuitorilor săi. Totodată, ne rezervăm dreptul de a utiliza informaţiile personale ale utilizatorilor care încearcă să prejudicieze compania.

Dispoziţii finale

Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.
Orice conflict apărut între str-berg.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză,această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
str-berg.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Pentru orice întrebări sau sugestii ne puteţi contacta folosind informaţiile din secţiunea Contact


Echipa str-berg.ro
© Toate drepturile rezervate