Pagina primului distribuitor independent
din România
 

Aparatul DiaDENS-DT*


Preţ informativ:390 € + TVA


Electroacupunctura după Voll - prezentare pe scurt:

Electropuntura, ca metodă de diagnostic şi terapie, a fost elaborată de medicul german Reinhold Voll în anii cincizeci. În prezent este foarte des utilizată de medici de diverse specialităţi, inclusiv de medicii agenţiilor aerospaţiale. La baza concepţiei Voll se află noţiuni ale acupuncturii clasice orientale, folosindu-se de interacţiunea demonstrată dintre punctele biologic active, folosite pentru diagnostic, şi organele concrete.
Permite:
- Evaluarea rapidă a stării funcţionale al oricărui organ.
- Efectuarea unui diagnostic preventiv.
- Stabilirea, pe baza analizei, a criteriilor obiective al diagnosticului complet.
- Determinarea compatibilităţii şi dozajului suplimentelor nutritive sau medicamentelor fără administrare, datorită posibilităţii de "testare a suplimentelor" imediat dupa examinare şi stabilirea diagnosticului.

Mod de folosinţă pentru teste Voll:

O electrodă internă şi două electrode externe se folosesc pentru investigarea stării organismului şi pentru testare.
Diagnostica Voll se poate executa aplicând una dintre electrodele externe pe puncte specifice reprezentând meridianele energetice aferente unor organe sau sisteme. Aceste puncte sunt bine cunoscute deja celor care se pricep la acupunctură, se află pe picioare şi mâini şi există hărţi care le reprezintă.
Valorile măsurate în aceste puncte vor descrie starea curentă a organelor testate. Aceste valori pot fi modificate adăugând la electroda din cupru suplimente nutritive, modificarea reprezentând efectul pozitiv sau negativ al acelui supliment asupra organului/persoanei.
În acest fel se poate recomanda clientului cu cea mai mare eficienţă.

A doua electrodă se foloseşte în diagnosticarea punctelor din ureche. Electroda internă permite o testare şi terapie mai îndelungată.

  Meridianele de pe mâini
  Meridianele de pe picioare


*   Nu este produs Starlife
© Toate drepturile rezervate